Tuesday, April 21, 2009

Tokoilut

Ehkä viimeinen treeni ennen kisoja.. ellei sitten ens viikolla mennä hassuttelemaan ja hakemaan tempputuntumaa. Jami pääsi tekemään Budan kanssa lyhyen ja onnistuneen paikkamakuun. Ohjaajavätys jopa käväisi piilossa. Mä tein pari viikkoa sitten itelleni lupauksen, että nyt aina paikkamakuussa on käväistävä piilossa ja joka kerta viisi sekunttia pidempään (tällä hetkellä mennään kymmenessä sekunnissa, mun laskemana lähes tulkoon yykaakooneekymmenen).

Myös merkittävä ongelma löytyi. Mari paikansi sellaisen vian, että kun mä sanon liikkeen alussa valmis niin, öhöm, Jami reagoi siihen. Pahimmillaan hyppää puol metriä eteen tyyliin eiks me oltu menossa. Tai sitten alkaa piippaus, eli Jamin mukaan raskas hengitys. Onneksi on viikko aikaa. Tulee tämäkin asia hoidettua kuntoon =)

Ah ja sitten vätyksen pahoja tapoja lisää. Ihan sika hyvä, kun joku sanoo =) siis mulla on tapana roikuttaa Jamin hihnaa hallilla perässä, en siis päästä sitä yleensä irti. Jep, luottamuskysymys. Huoh, pitää luottaa koiraan.

Muuten tehtiin peruspyörimisiä hyvässä hengessä ja taas kaksi ihan täydellistä sarjaa kaukokäskyjä riman takana vaihtelevalla käskytysnopeudella ja matkaakin oli. Tekis kohta mieli kokeilla et miten toimii ilman että rima merkkaa rajaa. Ja tuliskohan tästä meidän uus bravuuri.

Kauan kadoksissa (kipeenä) ollut Tiina oli hallilla. Jamilla oli ollut tosi ikävä! Tosin Jamin mielestä siihen hölisemiseen tais mennä tehokasta namien syntiaikaa hukkaan. Agilityssä meille tulee uusi koutsi. Onpas jännittävää!

1 comment:

maima said...

Ha, piti heti tulla vastavierailulle. :) Vois tosiaan kattoa jotain reenailuja sille teidän kokeen jälkeiselle viikolle. Ollaan yhteyksissä!