Tuesday, May 6, 2014

Kisaamassa

Hupsista, meinasi jäädä kisat kisaamatta, kun rokotustodistus ja kisakirja olivat yllättäen vielä muuttotavaroiden seassa kadoksissa. Ilta meni mukavasti kyseisiä dokumentteja haeskellessa - löytyivät viimeisestä paikasta - saunasta. (Juu meillä ei ole vielä testattu saunaa, majoitamme siellä remontin tieltä erinäisiä huonekaluja ja muuttolaatikoita.)

Vanhassa tutussa treenihallissa radat kulkivat kivasti. Ekalta radalta vitonen ja yliaikaa (kontaktit varman päälle). Vitonen tuli puomin jälkeisessä tilanteessa koiran pysäyttämisestä radalla. Käskytin pysähtymään puomin alastulolle, mutta pysähdys tuli puomin viereen. Aina sitä joku uusi virhetilanne saadaan kehitettyä. Tämmönen virhe meiltä vielä muistaakseni puuttuikin.

Toka rata menikin sitten loistavasti, kaikki kontaktiesteet radalla ja a-este mentiin kahteen kertaan. Tultiin maaliin puhtaalla suorituksella ja aikakin oli ihan o.k. Ei näillä vielä sijoitukset päätä huimanneet, mutta hirveen kiva mieli jäi. Taito on tassuissa tallella :)

No comments: