Monday, February 11, 2013

BB

Eli Back in the Business! Viikko sitten Jamin kanssa piiitkästä aikaa agilitytunnilla. Aloitettiin ihan perusjutuista, eikä tullut palaute yllärinä. Melkoista vääntämistä meidän meno, eikä kunnon ohjauksesta tietoakaan. Mä olen totaalisesti unohtanyt miten lähetetään ja pidän koiraa hallussa lähinnä äänellä.

Onneksi Jami on Jami ja vaikka sitä vähän mun meno hämmentää välillä, se kulkee niin kuin on opetettu. Otetaan nyt yksäri kahden viikon välein ja mä koitan käydä väliviikolla tekemässä itelle liikkumistreeniä, eli lähinnä pieniä juoksupätkiä.

Viikonloppuna kiipesin satulaan. Sinnekin yli vuoden tauon jälkeen. Eipä ollut ihan helppo paluu sekään. Jännä juttu noi puuttuvat lihakset. Islantilaisilla ratsastaneelle tuli vähän yllätyksenä suomenhevosen isommat liikkeet. Tätäkin lajia pitäs päästä treenaamaan, josko se siitä sitten taas.

Matias-poika treena myös kovasti. Vähän on sellaiset otteet, että ryömiminen saattaa kohta maistua. Soseet maistuvat kovasti ja lihaa ja viljoja saatiin lupa aloitella. Unet maistuvat edelleen vaihtelevasti, ainakin täällä sisätiloissa. Viikonloppuna maalla ulkona ei tuntunut nukahtamisessa olevan mitään vaikeuksia.

No comments: